Muskelhukommelse

Muskelhukommelse

Ganske ofte, de atleter i gymnastiksalen taler om en form for muskel hukommelse, fordi, som de var i stand til at genvinde deres tidligere fitness, styrke gevinster, efter en lang pause. Derfor besluttede vi at adskille mere detaljeret kamagra, problemer i forbindelse med muskelhukommelse, hvad det er generelt og hvordan det virker i mennesker.

Muskel hukommelse – en omstrukturering af musklen og nerveceller, som varede i lang tid, under indflydelse af fysisk aktivitet og evnen til at komme sig, under visse betingelser, den tidligere scoret i de sidste, ydeevne, volumen, energi reserver af celler, med andre ord form atlet, både i el-priserne , og på udholdenhed.

Af forskellige årsager, erfarne og professionelle sportsfolk, kan midlertidigt trække sig tilbage fra sporten, nogle på grund af skade, nogle af familiemæssige årsager, nogen motivation forsvinder for yderligere træning i gymnastiksalen, en eller anden måde, men alle de holder op med at spille sport. Hvis før musklen til at konkurrere i hallen af ​​den samlede tonnage på 2-3 toner pr træning, men nu er de ikke længere har så meget pres, muskelmasse, henholdsvis vil uundgåeligt falde, muskelatrofi (reduktion i muskelceller), glykogen niveauer i muskler også vil gå på retur, er der ingen træningskraften stress betyder, og det er ikke nødvendigt at have så mange muskler til en krop at modvirke den hævede “kirtle”. Det bør dog være som i de gym 3-4 måneder, giver dine muskler den tidligere belastning som følge af fysisk sundhed genoprettet, sport uniformer langsomt kommer til det samme, testosteron undecanoat. Hvorfor er det her, hvorfor returnerer muskelhukommelse atleter så hurtigt til det tidligere niveau af fitness?

Hvordan virker muskelhukommelse?

Hvordan virker muskelhukommelseMedicin har længe været involveret i muskel hukommelse, og forbinde dem med fænomenet nervesystemet, forøget uro af motoren neuron, og fremkomsten af ​​nye forbindelser (synapser), og dermed forbedrer neuromuskulære forbindelse. Ved uddannet atlet, som begyndte aktive anstrengelse meget hurtigere end en nybegynder opstår væksten af ​​nye blodkar, forbedre power motordrevne domæner udskilte regulatoriske proteiner af nervevævet, som giver plasticitet neuronvæv.

Under ledelse af Kristian Gundersen (Universitetet i Oslo) har norske forskere eksperimentelt fastslået, at muskelfibre har deres egen hukommelse takket være udseendet af nye kerner. Muskelceller udgør muskelfibre, længden af ​​cellerne er omtrent lig med længden af ​​atletens muskler (op til 20 cm), i bredden er de meget tynde – op til 100 μm. Muskelceller indeholder mange kerne, disse er en af ​​de få celler i hvirveldyr, der er multi-nukleare.

Essensen af ​​eksperimentet:

Forsøget blev udført på mus, som delvist fjernede den forreste tibia, for at indlæse kalvemuskelen eller snarere fingerens lange extensor (EDL). Således fik benmusklen ekstra belastning, da den delvist fjernede muskel handlede i samme retning som den studerede.

muskelhukommelseEfter en vis tid observerede forskerne hvad der skete med musklerne, der blev undersøgt. Det fandtes, at, i 3 uger, muskelfibre i EDL, bliver mærkbart tykkere, området af tværsnittet steg med 35%, ud over muskelcellerne (de celler, der udgør muskelfibre) observeredes antallet af kerner med 54% med en direkte afhængighed, mellem stigningen i nye kerner i celler og stigningen i tykkelsen af ​​muskelfibre. På den sjette dag i forsøget, er kernerne været aktivt ganget og kun på dag 11 havde stabiliseret sig, og tykkelsen af ​​muskelfibrene begyndt at vokse på den 9. dag og stoppet på 14..

En anden gruppe mus gennemgik det samme eksperiment, kun det varede ikke 3 men 2 uger. Således kom videnskabsmændene efter 14 dage efter operationen op på følgende data i mus: Antallet af kerner i muskelfibre steg med 37% og fibertykkelsen med 35%. Det næste skridt bestod af forskere for at skabe de betingelser, hvorunder den undersøgte muskler (EDS) ikke udsættes for den belastning, der ikke er uddannet, løsningen var enkel, vil de skære hendes nerve. Efter 2 uger opstod muskelatrofi, tabet i muskelfibertykkelsen var 40% af den højeste værdi, men antallet af nye kerner forblev på samme niveau.

Således har forskere vist, at på grund af stigningen i antallet af kerner i muskelcellerne øges atletens muskelmasse på grund af regelmæssig træning i gymnastiksalen. Jo flere kerner, jo flere gener dannes, som er ansvarlige for at kontrollere produktionen (syntese) af kontraktile muskelproteiner – actin og myosin. Sådanne ændringer gennem træningsprocessen i musklerne forbliver i lang tid, selv efter tre måneder med muskelatrofi, er antallet af nye kerner ikke faldet. Og det overraskede forskerne meget, fordi de antog, at apoptose (programmeret celledød) ville ødelægge yderligere (overflødige) kerner, men det skete ikke. De nye kerner reducerede simpelthen deres funktionelle aktivitet, så de skiftede til anabioser, faldt i søvn.

Forskere gjorde den endelige konklusion: kernen i muskelhukommelse består af nye kerner i celler. Efter en lang pause i uddannelsesprocessen, begyndelsen af ​​træning akkumuleres af muskel hukommelse, det vil sige den yderligere kerne, begynder at bevæge sig i den aktive fase af operationen, hvilket resulterer i forøget syntese af proteinet observeres, øge antallet og massen af ​​celler, der reguleres af nukleare DNA processer. En årsag til dannelsen af ​​nye kerner i en muskel fiber, i form af biokemi er miosatellitotsitov celledeling (ved mitose) og deres efterfølgende fusion med muskelceller (muskel fibre) stanodrol.

Muskuløs voloknoImeyte på, at jo ældre man bliver, evnen til at dele miosatellitotsitov reduceret, af denne grund, de ældre er meget vanskeligere at pumpe, hvis det skal konkurrere “jern” i sine yngre år, og omvendt, hvis den førstnævnte er en uddannet atlet, beslutter sig for at forny sin uddannelse, han hurtigt nok til at få fysisk kondition.

Steroider og nye kerner

På samme tid fjerner vi alle myter og tvivl, træning på anabole steroider, på samme måde øger antallet af nye kerner i muskelceller. Mange peger på, at effekten af ​​steroider er midlertidig, men det er ikke så, ja ja, sportsfolk tage anabolske steroider, der nedstammer fra en “kemisk kurser”, “punktere” musklen og styrke vil være meget mindre, men antallet af de vendte nye kerner i muskelcellerne forbliver på samme høje niveau, vil de kun miste deres funktionalitet i et stykke tid, derfor kan resultatet opnået ved modtagelse af steroider betragtes som permanent.

Et andet eksperiment fra forskere viste, at brugen af ​​anabolske steroider fører til dannelsen af ​​langvarige hukommelsesceller. Den består i følgende: eksperimentelle mus modtaget senest to uger efter anabolske steroider ved udnyttelse mv, efterfulgt af en pause på 3 måneder (denne gang er 10% af deres liv), og igen steroid belastning fornyet, som et resultat, har forskerne observeret, hvordan mus, der fik steroider, muskelmasse voksede meget hurtigere miosatellitotsitov celler, også ved høj hastighed delt, sammenlignet med den gruppe af mus, der ikke fik anabolske steroider.